Relamping

Relamping en Relighting, energiebesparend en comfortverhogend.

Bespaar op energie en vervang gloei- en spaarlampen door LED.


relamping

Relamping.

Het primaire doel van relamping is energiebesparing. Laat tijdig uw lampen vervangen, een falende lamp verbruikt immers veel meer dan een nieuwe. Door relamping kan je dus gelijktijdig het lichtcomfort verhogen en toch besparen op energie.

Bij LED relamping worden alle lampen vervangen door een LED alternatief. De besparing loopt op tot wel 85%! Voor kantoren en bedrijfsgebouwen bestaan nu industriële LED armaturen.

Relighting

Als uw armaturen te oud zijn, is relighting de aangewezen optie. De actuele oplossingen voldoen aan de alle eisen van veiligheid en energiebesparing. De oude TL lampen en armaturen vervangen door een LED oplossing resulteert in een enorme besparing en uw personeel zal de betere lichtkwaliteit enkel maar toejuichen.

Industriële led armaturen

Het herbekijken van uw werkplaatsverlichting loont zeker de moeite. De verlichtingskost in een werkplaats of magazijn kan oplopen tot wel 80% van het totale energieverbruik. Bovendien zorgt de juiste verlichting voor meer veiligheid op de werkvloer en een verhoogde productiviteit.

Waarom relamping ?

  • Besparen op verlichtingskosten, tot 85% in het geval van vervanging door LED
  • Wegnemen van onderhoudskosten door groep-vervanging ipv spot-vervanging
  • Verhoging van het lichtcomfort
  • Verhoging van het lichtrendement
  • Korte terugverdientijd
relamping

Als u een project heeft dat u wilt bespreken, neem dan vandaag nog contact met ons op. 0032 478 320 397