Reinigen en onderhoud van vloeren

Bescherming en reiniging met nano

Bescherm uw vloeren langdurig tegen slijtage, krassen en vlekken.

Het nano product van Q3 is een complete oplossing waarmee het beschermen, schoonmaken en onderhouden van vloeren niet alleen gemakkelijker, efficiënter én goedkoper wordt maar ook veel sneller kan uitgevoerd worden.


Reiniging en bescherming van vloeren met Q3 Nano

Slechts één behandeling, ongeveer één keer per jaar, is voldoende om een dof gelopen vloer terug glans en bescherming te geven. Q3 nano beschermt niet alleen de vloer maar voegt er ook uitstekende antislip-eigenschappen aan toe. De Q3 nano-bescherming is bijzonder doeltreffend tegen vlekken van frisdranken, alcoholhoudende zepen, koffie, wijn en urine. We raden deze nano behandeling dan ook  aan in toiletten en keukens.

Tegels en voegen reinigen en langdurig beschermen

Tegels en voegen in keukens kunnen vet en andere produkten absorberen. Een inkomhal wordt vuil door zand, stof, modder en al het andere dat van buitenaf naar binnen wordt meegenomen. Sanitaire voegen zijn berucht om schimmel vanwege de hoge luchtvochtigheid. Vloeren in toiletten zijn onderhevig aan vlekken van reinigingsproducten en urine. Absorberende tegels zoals arduin en kloosterdallen verliezen snel hun charme zonder bescherming.

Het gespecialiseerde Q3 Facilities reinigingsteam kan alle vlekken, vuil en schimmel uit uw tegels en voegen grondig en efficiënt verwijderen. Na de reiniging voorzien wij in een duurzame beschermingslaag zodat U nog lang kan nagenieten van het resultaat. Hiervoor gebruiken wij onze unieke Q3 nano-producten.

Gebaseerd op de jarenlange ervaring wordt Q3 Nano als product steeds verder doorontwikkeld. Zo ontstonden er ook nieuwe toepassingen speciaal voor gevelreiniging, bescherming van sanitair en het schimmelvrij houden van voegen in vochtige omgevingen zoals douches en badkamers in sportfaciliteiten.

Als u een project heeft dat u wilt bespreken, neem dan vandaag nog contact met ons op.

0032 478 320 397