Onderhoud sanitair

Onderhoud van uw sanitaire installaties

sanitair onderhoud

Bij ons betekent onderhoud een totaalconcept. Toestellen, navullingen, reiniging, herstellingen van uw sanitair. Op afroep of netjes geregeld met een maatwerk contract.

Het Sani Care contract van Q3 Facilities; uw garantie voor een sanitair zonder zorgen!


Sani Care.

Een alles omvattend sanitair contract in functie van het aantal sanitaire voorzieningen of het aantal (geschatte) gebruikers.

U hoeft zelf naar niets meer om te kijken. Wij plannen en verzorgen de reiniging, wij leveren en plaatsen de navullingen en vervangen eventueel de dispensers.

Supplementair kunnen we ook instaan voor alle sanitaire herstellingen gaande van ontstoppingen, oplossen van geurhinder, herstellen van lekken, loodgieterijwerken tot het vervangen van volledige toiletten en spoelsystemen.

onderhoud sanitair
onderhoud sanitair

Het compleetste programma op de markt.

Ons sanitair programma is werkelijk allesomvattend. Wij werken vooral voor scholen, bedrijven en zorginstellingen. Wij kunnen ook diensten  leveren aan sportstadions en grote, meerdaagse evenementen met vast sanitair. Uiteraard kunnen doucheruimtes en kleedkamers aan het contract toegevoegd worden.

Onze tevreden klanten voegen vooral de volgende services toe aan hun sanitair-management contract :

  • Reiniging (incl planning)
  • Dispensers en navullingen (incl aankoop, levering en voorraadbeheer)
  • Verhelpen van reukhinder en schimmel
  • Herstellen van lekkage, schiliconendichting, verstopping, loodgieterij en elektrische problemen (pro-actieve herstelling)
  • Verbeteringstraject

Sanitaire schoonmaak op maat.

Wij hebben zowel gestandaardiseerde als op maat gemaakte onderhoudsprogramma’s. Wij passen onze werkwijze perfect aan aan uw wensen en noden en zorgen ervoor dat u geen euro teveel betaald. Raadpleeg ons voor onze concurrentiële marktprijzen en u zal aangenaam verrast zijn.

onderhoud sanitair

Als u een project heeft dat u wilt bespreken, neem dan vandaag nog contact met ons op.

0032 478 320 397