Herstelling en Onderhoud van daken en dakgoten

Herstelling en onderhoud van daken en dakgoten

Een goed dak is cruciaal om een woning in goede staat te houden. Bij stormschade moet er dus snel opgetreden worden.

Periodiek onderhoud is noodzakelijk om de kans op schade te verkleinen en dure herstellingen te voorkomen.


dak herstellen stormschade

Herstellen van daken en dakpannen.

Het dak is één van de meest belangrijke elementen van uw huis omdat deze bescherming biedt voor U en uw familie.

Zorg dus dat uw dak het hele jaar door in een onberispelijke staat verkeerd.

Plan preventief onderhoud in, uitstel resulteert enkel maar in schade, en dus in een groter kostenplaatje. Regelmatige controles en kleine herstellingen kunnen groter onheil voorkomen. Laat losgekomen pannen onmiddellijk goedleggen, bij een volgende storm of regenbui kan er vochtschade ontstaan, of zelfs lichamelijk letsel indien de pannen van het dak zouden geblazen worden.

Reinigen en ontmossen van daken en dakgoten.

Buiten het etisch aspect, is het ontmossen van daken ook belangrijk om de kwaliteit van uw dak te onderhouden en het voorkomt tevens lekken. Wij kunnen U ook verder helpen met het periodiek onderhoud van uw dak en dakgoten (o.a. verwijderen van bladeren, schoonmaken goot, reinigen van dakpannen, enz.)

dakgoten reinigen

Opgelet, een dak reinigen is een complexe en gevaarlijke onderneming en besteed je best uit aan een vakman!

roofing herstellen

Herstellen of verwijderen van roofing

Een roofing beschadiging moet snel hersteld worden vermits dit praktisch onmiddellijk escalleert naar waterschade aan de dakstructuur en vervolgens binnenshuis. Bel ons en uw lek zal snel, betaalbaar en kwalitatief hersteld worden.

Q3 kan ook instaan voor het verwijderen van oude roofing. Dat is geen eenvoudige taak want de roofing is meestal op het dak gesmolten of gekleefd. Bovendien moet dit snel en efficient uitgevoerd worden, van zodra een deel verwijderd werd is het dak immers onbeschermd.

Plaatsen van duivenwering

In steden en aan de kust kan een beschermende maatregel tegen duiven en meeuwen cruciaal zijn om schade aan dak en gevel te voorkomen.

duivenwering op dak
zonnepanelen-reinigen

Reinigen van zonnepanelen

Zonnepanelen moeten regelmatig gereinigd worden willen ze nog het vooropgestelde rendement behalen. vervuilde oppervlakten laten immers veel minder licht door. Q3 Facilities voert dit uit met osmose water of een nano-produkt. Beide resulteren in kraaknette, krasvrije zonnecellen. De tweede optie is iets duurder maar garandeert een betere bescherming en daardoor een langer onderhoudsinterval.

Het Q3 nano-produkt vergroot ook het zelfreinigend effect van het zonnepaneel na hehandeling! Reiniging kan op afroep of via ingeplande onderhoudsbeurten.

Als u een project heeft dat u wilt bespreken, neem dan vandaag nog contact met ons op. 0032 478 320 397