Luchtreiniger

Professionele Synbiotische luchtreiniger

Een unieke oplossing voor kiemvrije lucht.


SYNBIO SHIELD CROSSPROTECTION voor maximale infectiecontrole.

Kiemvrije, virusvrije lucht en een optimale lichamelijke weerstand worden één van de belangrijkste aandachtspunten, vandaag en in de toekomst. En dit zowel vanuit een economisch, sociaal en politiek perspectief. Dit onderwerp komt op de agenda in elke bestuursvergadering, in kleine en grote ondernemingen, scholen, winkels, restaurants, bejaardencentra en ziekenhuizen.

Synbio komt met een unieke oplossing, en een zeer betaalbaar concept,  op de markt dat zowel de omgevingslucht virusvrij maakt als de weerstand ondersteunt. Momenteel wellicht de beste luchtreiniger voor op kantoor. Reinigt de lucht en neutraliseert aanwezige ziektekiemen. Bijzonder doeltreffend tegen virussen als Covid en griep.

Q3 Facilities kan instaan voor de omgevingsanalyse, installatie, onderhoud en het aanleveren van na-vullingen.

WAAROM - Synbio Shield Crossprotection ?

Om jezelf, je werknemers, je klanten en alle dierbaren rondom jou maximaal en op een veilige, duurzame manier te beschermen tegen ziektekiemen.

WAT IS - Synbio Shield Crossprotection ?

Synbio Shield is een totaaloplossing voor infectiecontrole via reiniging, handhygiëne en luchtverneveling. Synbio Shield vormt een beschermend microbioom (= totaal van alle micro-organismen) op alle oppervlakken in onze omgeving, op onze huid en zelfs op de slijmvliezen in onze neus. Dit beschermend microbioom kan je net als ziektekiemen doorgeven aan anderen om ook hen te beschermen en gezonder te maken!

HOE WERKT - Synbio Shield Crossprotection ?

Synbio Shield producten werken op basis van 100% natuurlijke synbiotica; dat is de combinatie van Bacillus probiotica en prebiotische suikers. De probiotica zorgen onmiddellijk voor een laag goede micro-organismen en de prebiotische suikers stimuleren de verdere groei en stabiliteit van een gezond microbioom. Dit biedt een permanente bescherming en verlaagt het infectierisico tot 10.000x in geval van virussen!

Het programma omvat synbiotische reinigingsproducten, handhygiëne en een volautomatisch vernevelsysteem via ultrasoon apparaten.

  • Hang of plaats de Synbio® Air Guard 100 in uw kantoor, winkel of huis
  • 1 toestel per 100m²
  • Stel in op automatische verneveling
  • Oplaadbare batterij
  • Eenvoudig te vervangen navullingen van 100 ml die minimaal een maand meegaan
  • Praktisch geruisloos

Synbio-Air-Guard-100

Onze luchtreinigers bevatten de volgende veiligheidslabels:

ATCC klasse 1, QPS van het Europese voedselagentschap (EFSA), het EU Ecolabel en veel OECD veiligheidsrapporten, waaronder veiligheid van inademen.

Contacteer ons voor meer informatie
0032 478 320 397