Industriele reiniging

Industriele reiniging

Professionele industriële reiniging waarop U kan vertrouwen!


Veiligheid is een absolute prioriteit.

We implementeren steeds een veilige omgeving om in elke industriële ruimte, binnen of buiten, en volgens de gangbare veiligheidsvereisten en regelgevingsnormen, onze activiteiten te kunnen uitvoeren.

Kwaliteit

Het is altijd onze filosofie geweest om onze klanten de beste waar voor hun geld te geven. Met Q3 Facilities verkrijgt U ze meteen alle drie: prijs, kwaliteit en veiligheid.

Experts in industriële reiniging

Onze expertise ligt erg breed. Gaande van hogedrukreiniging, nano-reiniging, solvent reiniging, gevelreiniging en ontvetten. Maar ook opruimingswerken, herinstaatstelling, voorbereiding voor schilderwerken, parkings en buitenterreinen, dieptereiniging van sanitair en verwijderen van grafitti. Dit in een industriële omgeving, kantoren en scholen.

Ook kunnen wij bijstand verlenen aan lokale gemeentediensten die een deel van hun taken willen uitbesteden.

Q3 industriele reiniging

Opruiming en reiniging

Leegmaken, reinigen en saneren van ruimtes zodat ze klaar zijn voor hergebruik. Bijkomende diensten om de ruimte na herinstaatstelling terug operationeel te krijgen kunnen ook aangeboden worden.

Gevelreiniging

Gevels kunnen op verschillende manieren gereinigd worden. Voor stof en materialen volstaat de klassieke hogedrukreiniging. Sommige verontreiniging vereist echter een meer diepgaande chemische reiniging. Voor meest duurzame reiniging maken we gebruik van onze Q3 nano waardoor de gevel tijdens het proces ook van een nano-coating voorzien wordt en voor langere tijd tegen nieuwe verontreiniging zal beschermd zijn.
Behandelde gevels worden onbeschadigd en als nieuw opgeleverd. Ze zijn, indien gewenst, ook schilderklaar.

Reinigen van metalen structuren

Aluminium en behandeld staal zijn erg duurzame materialen. Toch kan deze duurzaamheid enkel afgedwongen worden indien ze regelmatig onderhouden worden. Door water en luchtverontreiniging kan immers corrosie ontstaan hetgeen destructief is voor elk materiaal. Ook hier staan onze specifieke Q3 producten garant voor een onberispelijk resultaat.

herinstaatstelling
gevelreiniging
industriele-reiniging
industriele-reiniging
industriele-reiniging

Reiniging van installaties

Elke productie locatie die een nauwkeurigere reiniging vereist en die componenten bevat die moeilijk te verwijderen, moeilijke te bereiken of zelfs giftig zijn, hebben baat bij een industriële reiniging.

Periodieke industriele reiniging kan ook een wettelijke noodzaak zijn om te kunnen (blijven) voldoen aan elementaire milieu of hygiëne vereisten.

Industriële reiniging van een productie-installatie wordt dikwijls uitgevoerd als noodzakelijke voorbereiding vooraleer een grote onderhoudsbeurt aan te vatten.

Onze speciale hogedrukreinigers kunnen een druk van meer dan 2000 bar aan. Uiteraard voorzien wij in pompen en de afvoer van het afvalwater.

Onze reinigingsteams kunnen zeer snel ter plaatse zijn in geval van
– een vervuiling als gevolg van een  installatie falen resulterend in lekkage, overlopen, verspreiding van stof, olie of vet, …
– schade als gevolg van brand, storm of overstroming.

Als u een project heeft dat u wilt bespreken, neem dan vandaag nog contact met ons op via 0032 478 320 397