Herinstaatstelling - Opruiming

herinstaatstellingOpruiming en sanering van alle gebouwen na brand, waterschade, verwaarlozing of voor afbraak of renovatie.

Q3 Facilities zal de werken steeds uitvoeren met inachtname van de nodige veiligheidsvoorzieningen . Het plannen van de taak is dus even belangrijk als de uitvoering ervan.

Opruiming van inboedel

Wij zijn gespecialiseerd in het opruimen van de volledige inboedel en het verkoopklaar maken van woningen, kantoren en bedrijfsgebouwen. Na het ontruimen is het pand klaar voor verkoop of verhuur.

Leegmaken van magazijnen en winkels

Q3 Facilities biedt een breed scala van reinigingsdiensten voor industriële en commerciële opslagfaciliteiten.

Opruimen van bouwwerven

Afvalverwijdering is een essentieel onderdeel van het bouwproces. Q3 Facilities zorgt dat uw eigendom na uitbreiding, nieuwbouw of renovatie geschikt is voor de detailafwerking.

Opruimen van verwilderde tuinen en terreinen

Verwijderen van puin na bouwwerken. Verwijderen van onkruid, struiken of bomen. Verwijderen van sluiktstorting. Afbreken van vaste structuren. Afvoeren van alle afval. Tuinen en terreinen worden deskundig opgekuist en klaargemaakt voor verkoop of aanplantingen.

Bouwpuin ruimen of een tuin opruimen voor verkoop of na aankoop van een woning of terrein wordt op zeer korte termijn uitgevoerd. Wij bieden een volledige service en zorgen dus ook voor container(s) en werktuigen. Facility Rescue staat echter niet in voor grondsanering of tuinaanleg.

Het is ook belangrijk om te weten dat onze opruimploegen aan een goedkoper tarief werken dan het gespecialiseerd personeel van tuinarchitecten en aannemers.

Onze expertise:

  • Opruiming van woningen
  • Opruiming van kantoren en bedrijfsgebouwen
  • Opruimen van tuinen en braakliggende gronden
  • Opruiming van opritten en parkings
  • Opruiming van bouwwerven
  • Herinstaatstelling