Gyprocwerken

Gyproc wanden en plafonds.

Wil je renoveren, nutsleidingen wegwerken of burelen opdelen zonder veel slijp of breekwerk ? Kies dan voor een snelle, degelijke en gladde afwerking en gebruik gyproc.


gyprocwerken

Renoveren met gyproc: mooi, goedkoop en snel.

Gyproc is nog steeds de meest aangewezen methode om snel ruimtes op te delen en plafonds te verlagen. Gyproc kunnen we rechtstreeks op de bestaande structuur bevestigen, verlaagd ophangen of indien mogelijk vrijdragend plaatsen.
Er zijn verschillende soorten gyproc, zoals de waterafstotende gyproc platen die perfect kunnen gebruikt worden in vochtige omgevingen.
Gyproc biedt ook mooie toepassingen in combinatie met isolatie en heeft goede thermische en akoestische eigenschappen.

GYproc plaatsen gaat snel maar blijft specialistenwerk

Het plaatsen van gyproc structuren wordt best overgelaten aan een gekwalificeerd aannemer. Op deze manier wordt het gebruik van de juiste draagstructuren, het juiste type plaat en een perfecte uitvoering gegarandeerd. Ongeacht welke optie u kiest, raadpleeg een gekwalificeerde professional voordat u definitieve beslissingen neemt.

Gyproc plaatsen : plafonds en wanden

Renovaties worden uitgevoerd met het Gyproc Metal Stud systeem in combinatie met Gyproc kalkplaten van 9.5 mm voor muurbedekking en plafonds. Alle overige structuren zoals voorzetwanden, tussenmuren en andere constructies worden met Gyproc kalkplaten van 12,5 mm uitgevoerd. Inbouwen van verlichting en elektriciteit, betegeling, schilderen, behangen, (retro)sierlijsten, omkastingen voor Velux, gordijnkasten, (geluids)isolatie, opdelingen in landschapskantoren, … de mogelijkheden van Gyproc zijn werkelijk eindeloos.

gyprocwerken

Gyproc, zoveel meer dan een kalkplaat.

De samenstelling van de Gyproc kalkplaten is mee geevolueerd en biedt nu extra toegevoegde waarde aan uw wand en plafondprojecten:

Active Air platen filteren schadelijke stoffen uit de binnenlucht en resulteren in een betere ventilatie. Gyproc Active Air platen zijn zowel beschikbaar als wand- en plafondplaten. Zelfs behangen of geschilderd behouden ze nog steeds hun werking.

Gyproc platen bieden een brandweerstand van 30 tot 60 minuten, dit naargelang het type plaat.

Zowel tussenwanden als vaste muren kunnen volledig geluidsdicht gemaakt worden door het gyproc soundblock concept. Een goedkope, doch zeer efficiente oplossing.

Er bestaat ook waterafstotende groene gyproc plaat(WR) die zelfs perfect in douchecabines kan gebruikt worden, mits betegeling en afkitting.

Werken met gyproc?

Voor een goede uitvoering en gedetailleerde afwerking, hou rekening mee:

  • Welk type draagstructuur?
  • Welk type plaat?
  • Brandwerend, stijfheid en geluidsisolaterend?
  • Waterafstotend en thermisch geisoleerd?
  • Activ air verluchtingseigenschappen?
  • Kleven of bevestigen?
  • Welk voegmiddel?

Als u een project heeft dat u wilt bespreken, neem dan vandaag nog contact met ons op. 0032 478 320 397