Back to Blog
nano-coating

Share this post

Nano Coating

Nano-Coatings voor thuis- en industrieel gebruik.
Hydrofobe en duurzame nano coating is momenteel de meest zinvolle bescherming van uw assets.

Nanotechnologie maakt het gemakkelijk om kleding, meubels, voertuigen en gebouwen te beschermen tegen tal van omgevingsfactoren zoals luchtvochtigheid, thermische veranderingen, vuil, strooizout en chemische vervuiling.

Het belangrijkste voordeel van nanotechnologie is het veelzijdige karakter. De technologie kan worden toegepast op verschillende industrieën en consumentenbehoeften.
We hebben tal van referenties waar we succesvol historisch erfgoed zoals standbeelden reinigen en beschermen, buiten-meubilair hun originele uitstraling laten behouden of sanitair behandelen zodat het praktisch geen onderhoud meer behoeft. Om maar enkele voorbeelden te noemen. Nano coating beschermt ook uw zonnepanelen en vergroot het rendement aanzienlijk. Zonnepanelen hoeven na een behandeling niet meer gereinigd te worden.

Nanotechnologie beschermt niet alleen oppervlakken, maar helpt ze ook gemakkelijk schoon te maken door het vuil en waterafstotende karakter. Onze Q3 nano producten worden ondermeer ingezet voor het reiningen en beschermen van vloeren in bedrijven en scholen.

Contacteer ons voor elk reinigings- of beschermingsprobleem zodat we het juiste nano produkt en werkwijze kunnen definieren en een optimale reinigings- en beschermingsstrategie kunnen opstarten.

Back to Blog