Blog

Back to Blog
corona-ontsmetting

Share this post

Preventieve ontsmetting en desinfectie

Bescherm uw zaak en personeel tegen destructieve corona schade
Roep de Corona dreiging een halt toe!

Een werkomgeving is een broeihaard van bacteriën, eigen aan een omgeving waar vele mensen intensief samen werken en materialen delen. Met de huidge Corona (Covid-19) uitbraak is het noodzakelijk om ons zo goed mogelijk te beschermen. Sluiten van een zaak en/of onbeschikbaar zijn van het personeel leveren aanzienlijke economische schade op.

Het is aan te raden om het dagelijke kuisprogramma te intensifieren en waar mogelijk uit te breiden met preventieve ontsmetting. Wanneer mensen uit voorzorg van thuis uit werken kan de betreffende kantoorruimte best gedesinfecteerd worden. Dit moet al zeker gebeuren wanneer iemand in quarantaine wordt geplaatst of ziektesymptonen vertoont.

Preventieve ontsmetting is ook noodzakelijk voor gemeenschappelijke delen zoals deurklinken, trapleuningen, handgrepen, deurklavieren, drankautomaten, kantines, ontvangstruimtes en liften.

Q3 zet zijn cleaningploegen prioritair in om bedrijven te helpen met deze preventieve reiniging en eventueel een meer diepgaande desinfectie. Neem geen risico en contacteer ons vandaag nog voor de mogelijkheden en tarieven.

Back to Blog