Overzicht van onze services

blank

Facilitair onderhoud

Facilitair beheer en onderhoud van kantoren, magazijnen, parkings en terreinen.

Q3 Facilities heeft snel reinigingsploegen, klusjesmannen, constructieteams, en groenonderhoud teams ter plaatse. Naast deze escalatieploegen kunnen wij ook adviseren en instaan voor een preventief onderhoudsplan.Meer »
blank

Facilitair onderhoud

Sani Care Program

Een totaal ontzorgingsprogramma voor al uw sanitaire voorzieningen. Wij gaan verder dan enig ander sanitair programma op de markt!Meer »
blank

Facilitair management / gebouwenbeheer

Voor het facilitair management van uw gebouw(en) kunnen we U een permanente oplossing in de vorm van een servicecontract aanbieden.Meer »
blank

Industriële reiniging

Industriële reiniging van uw installaties of assets. Uitgevoerd door gekwalificeerd personeel en conform de strengste veiligheids- en milieuvereisten.Meer »
blank

Ontsmetting en Desinfectie

Bescherm uw personeel en houd uw zaak operationeel. Blijf het Corona virus een stap voor en ontsmet preventief uw gedeelde ruimtes. Desinfecteer onmiddellijk wanneer mensen wegens positief testen in quarantaine geplaatst werden.Meer »
blank

Belijning en Grondmarkeringen

Duurzame en kwaliteitsvolle magazijn belijning, parking belijning, veiligheidsmarkeringen en wegmarkeringen voor binnen en buiten. Deskundig uitgevoerd met watergedragen wegenverf, UV-lak of koudplastic.Meer »
blank

Herinstaatstelling - Opruiming

Opruiming van woningen, kantoren, werven en terreinen

Q3 Facilities is gespecialiseerd in het opruimen van de volledige inboedel van huizen, kantoren en bedrijfsgebouwen. Na het ontruimen, is het pand klaar voor verkoop of verhuur.
Na het beëindigen van de bouw – en renovatiewerken moet er ook nog opgeruimd worden. Q3 Facilities zorgt ervoor dat alle afval professioneel, snel en adequaat wordt afgevoerd. Q3 staat ook in voor het schoonmaken zodat U snel het project kan verderzetten of professionele activiteiten kan aanvatten.Meer »
blank

Bescherm uw assets door nanotechnologie

Een hydrofobe(waterafstotende) nano coating beschermt bijna elk type van ongeverfd hout, steen, bezetting, standbeeld, sanitair tegen externe invloeden terwijl het totaal onzichtbaar blijft!

Het product heeft geen negatieveinvloed op het uiterlijk en het vermogen om te ademen, en is makkelijk te onderhouden.Meer »