Facilitair onderhoud

Facilitaire dienstverlening

facilitair onderhoud

Een goed onderhoudsplan is van cruciaal belang voor uw organisatie. Het zorgt voor continuïteit, garandeert veiligheid en communiceert vertrouwen naar uw businesspartners.

Q3 Facilities; één partner voor al uw onderhoudsopdrachten en facilitair onderhoud strategie.


Reactieve diensten.

Wanneer een dringende reactie vereist is, bieden wij met, onze 24-uurs hulplijn en reactieve onderhoudsdienst, noodonderhoud en reparaties aan voor private, commerciële en industriële eigendommen.

De snelle reactieteams van Q3 Facilities staan ​​24 uur per dag voor u klaar en we streven ernaar om alle reactieve onderhoudsverzoeken binnen 4 uur te beantwoorden, zodat u er zeker van kunt zijn dat professionele hulp altijd binnen handbereik is.

Onze zeer bekwame teams zijn geaccrediteerd door een aantal regelgevende instanties en professionele organisaties. U kan er dus op vertrouwen dat samenwerken met Q3 Facilities een hoge graad van kwaliteit en professionaliteit oplevert die u verwacht op het moment dat u ze het meest nodig hebt.

Q3 onderhoud
klusjesman

Geplande services.

Preventief onderhoud en pro-actief handelen zijn belangrijk om uitvaltijd en onveilige situaties te elimineren. Door een geoptimaliseerd onderhoud verbetert de betrouwbaarheid en kunnen de onderhoudskosten geoptimaliseerd worden.

Om dit efficiënt uit te voeren heb je een breed team van specialisten nodig. Door het preventief en facilitair onderhoud uit te besteden kan je aanzienlijk besparen op de onderhoudskosten vermits deze specialisten enkel worden ingezet wanneer ze nodig zijn. Je beschikt dus altijd over de juiste mensen en betaalt geen enkel werkuur teveel. Een uitgebalanceerd preventief onderhoud heeft een onmiddellijk, gunstig effect op uw opex, capex en continuïteit.

Gespecialiseerde services.

Buiten de algemene onderhoudsservices en klusdiensten biedt Q3 FAcilities ook projectmatige of gespecialisserde services aan zoals schilderwerken, loodgieterij, electriciteit, metselwerken, gespecialiseerde cleaning en bescherming, advies, belijning en signalisatie, …

We hebben ‘opruim’ ploegen die kunnen ingezet worden op festivals, zodat het terrein terug in de oorspronkelijke staat is.

Onze herinstaatstelling teams maken terreinen en gebouwen klaar voor een nieuwe bestemming of brengen een terrein/gebouw terug in orde na afloop van een huurovereenkomst.

Q3 Facilities werkt ook samen met gemeentelijke diensten die een deel van hun taken willen uitbesteden.

gespecialiseerde-vakmannen

Als u een project heeft dat u wilt bespreken, neem dan vandaag nog contact met ons op.

0032 478 320 397