Belijning magazijn

Belijning van uw magazijn

Aanbrengen, wijzigen of verwijderen van alle soorten duurzame magazijn markeringen. Met de nodige precisie uitgevoerd door onze belijning specialisten.


Een goed uitgewerkte belijning draagt bij tot een veilig en georganiseerd magazijn.

Een goed belijnde vloer geeft uw magazijn een georganiseerde en professionele uitstraling. Het is ook een manier om uw veiligheidsprotocol af te dwingen.

Kijkt U tegen een audit aan en moet er snel gehandeld worden? Contacteer ons en wij sturen onmiddellijk een escallatieteam.

Uw magazijnstrategie omgezet in plaatsgebruik efficiëntie.

U ontwerpt uw magazijnindeling en wij belijnen ze. Inclusief palletplaatsen, wandelpaden, pickingzones, afstandsmarkeringen voor de rekken, bescherming tegen de heftrucks aan poorten en andere doorgangen. Nummering in al zijn vormen of ingewerkte barcode-locaties zijn uiteraard ook mogelijk.

belijning
grondmarkering in magazijn

Onderhoud van uw magazijn en grondmarkeringen.

We hebben meer dan 20 jaar ervaring in magazijnbelijning en een groeiende lijst met tevreden klanten. Q3 facilities gebruikt alleen de meest innovatieve en duurzame technieken voor uw markeringen. Wij bieden ook continu onderhoud aan voor uw magazijn en zorgen ervoor dat uw vloeren hun gepolijste en georganiseerde uitstraling blijven behouden.

belijning parking
belijning parking

Permanente belijning en grondmarkeringen.

Een duurzame en kwaliteitsvolle belijning betekent voor ons een permanente, slijtvaste belijning met een zeer lange levensduur!
Wij geven alvast 3 jaar garantie op onze thermoplastische, slijtvaste belijning en markeringen. Dit type lijnmarkering wordt onder hoge temperatuur aangebracht en heeft een zeer lange levensduur. Indioen noodzakelijk kan dit type markering, onder dezelfde hoge temperatuur, weer verwijderd worden.

Voor iedere markering de juiste oplossing.

Uiteraard verzorgen wij ook belijningsprojecten voor scholen, ziekenhuizen, provinciale domeinen en  (overdekte) sportterreinen. Onze specialisten komen on-site de situatie opnemen, want elke ondergrond vereist een andere verfsoort of technologie.

Soms is het noodzakelijk dat de ondergrond wordtvoorbereid en oude belijning verwijderd wordt. Voor Q3 Facilities komen uw bedrijfsprocessen op de eerste plaats. Activiteiten op het bedrijfsterrein zullen zo ingepland worden dat de impact op uw continuïteit minimaal of zelfs onbestaande is.

Verwijderen van belijningen en grondmarkering.

Verwijderen van een oude belijning is een noodzakelijke, maar moeilijke, opgave dat enkel met gespecialiseerd materiaal kan uitgevoerd worden. Na een analyse ter plaatse zal Q3 Facilities de belijning verwijderen met hogedruk waterstralen, zandstralen of grondfreezen. QR gebuikt hiervoor een mechanisch of stofvrij straal proces zonder schade aan beton of expoxyvloeren. Dit voor zowel binnen als buitenmarkeringen.

Stofvrij stralen

Door middel van stofvrij stralen kunnen we alle belijningen verwijderen zonder schade. Ook thermoplastische belijning en markeringen.

Voor iedere markering de juiste oplossing.

Uiteraard verzorgen wij ook belijningsprojecten voor scholen, ziekenhuizen, provinciale domeinen en  (overdekte) sportterreinen. Onze specialisten komen on-site de situatie opnemen, want elke ondergrond vereist een andere verfsoort of technologie. Bovendien is het soms noodzakelijk dat de ondergrond voorbereid, en oude belijning verwijderd, wordt. Voor Q3 Facilities komen uw bedrijfsprocessen op de eerste plaats. Activiteiten op het bedrijfsterrein zullen zo ingepland worden dat de impact op uw continuïteit minimaal of zelfs onbestaande is.

verwijderen van grondmarkering
belijning-verwijderen

Verwijderen van grondmarkering op uw parking.

Als de markeringen niet meer actueel zijn, of opnieuw moeten worden geverfd, of als er andere wijzigingen aan de wegmarkeringen moeten worden aangebracht, moet de originele grondmarkering worden verwijderd.
Waterstralen is over het algemeen de meest gewenste methode, omdat het geen schade veroorzaakt en effectief is. Zandstralen is vergelijkbaar in het verwijderingsproces, maar kan wat schade aan de bestrating veroorzaken.
Slijpen is de tweede meest gewenste methode, omdat het een eenvoudig proces is, de markeringen effectief verwijdert en minimale schade aan de onderliggende wegen veroorzaakt.

Ongeacht de reden voor het verwijderen van de markeringen of welk type precisie vereist is, elk van deze methoden is effectief en wordt vaak gebruikt voor het verwijderen van oude markeringen. De keuze is afhankelijk van waar de markeringen zich bevinden, hoe diep en hoe oud ze zijn. De kosten van verwijdering zijn een andere belangrijke overweging, die wordt bepaald door de gebruikte apparatuur en de opruiming die achteraf nodig is om vuil en mogelijke gevaren van de weg te verwijderen.

Als u een project heeft dat u wilt bespreken, neem dan vandaag nog contact met ons op.

0032 478 320 397