Belijning en Grondmarkering

Aanbrengen of verwijderen van alle soorten belijning en grondmarkeringen

nano behandelingDuurzame en kwaliteitsvolle belijning, veiligheidsmarkeringen en wegmarkeringen voor binnen en buiten. Deskunding uitgevoerd met watergedragen wegenverf, UV-lak of koudplastik.

Belijning op de werkvloer of in het magazijn.

HSE is een belangrijk onderdeel van de bedrijfsvoering en veilige zones afbakenen op de werkvloer is een must. Wij verzorgen uw belijning voor de voetgangerszones in uw werkplaatsen en magazijnen. Duidelijke belijning voor heftruckzones, de veiligheidszone in geval van ontruiming, vluchtwegen, afstandsmarkering ter bescherming van machines en magazijnrekken. Deze zijn van hoge kwaliteit en hebben een lange levensduur.

Kijkt U tegen een audit aan en moet er snel gehandeld worden? Contacteer ons en wij sturen onmiddellijk een escallatieteam.

Uw magazijnstrategie omgezet in plaatsgebruik efficiëntie.

U ontwerpt uw magazijnindeling en wij belijnen ze. Inclusief palletplaatsen, wandelpaden, pickingzones, afstandsmarkeringen voor de rekken, bescherming tegen de heftrucks aan poorten en andere doorgangen. Nummering in al zijn vormen of ingewerkte barcode-locaties zijn uiteraard ook mogelijk.

belijning magazijn
grondmarkering in magazijn

Voor iedere markering de juiste oplossing.

Uiteraard verzorgen wij ook belijningsprojecten voor scholen, ziekenhuizen, provinciale domeinen en (niet) overdekte sportterreinen. onze specialisten komen on-site de situatie opnemen want elke ondergrond vereist een andere verfsoort of manier van werken. Bovendien is het soms noodzakelijk dat de ondergrond voorbereid en/of oude belijning verwijderd wordt. Voor FRS komen uw bedrijfsprocessen op de eerste plaats. Activiteiten op het bedrijfsterrein zullen zo ingepland worden dat de impact op uw continuïteit minimaal of nihil is.

Permanente belijning.

Wij geven alvast 3 jaar garantie op onze permanente, slijtvaste belijning en markeringen. Dit type lijnmarkering wordt onder hoge temperatuur aangebracht en heeft een zeer lange levensduur. Indioen noodzakelijk kan dit type markering, onder dezelfde hoge temperatuur, weer verwijderd worden.

Verwijderen van belijningen en grondmarkering.

Verwijderen van een oude belijning is een noodzakelijk maar moeilijke opgave dat enkel met gespecialiseerd materiaal kan uitgevoerd worden. Na een analyse ter plaatse zal FRS de belijning verwijderen met hogedruk waterstralen, zandstralen of grondfreezen.

verwijderen van grondmarkering

Belijning op parking of bedrijfsterrein.

Aanbrengen van nieuwe, of opfrissen van bestaande parkeerzones voor binnen- en buitenparkings. Uiteraard inclusief rijrichtingslijnen, zebrapaden, voorbehouden zones enz. Wij werken uw volledige parkingsstructuur en wachtzones voor vrachtwagens uit net zoals U het wil. Onze vakmensen bieden de juiste oplossing in functie van de ondergrond, zichtbaarheid, slijtvastheid, chemische weerstand en gladheid.

wegmarkering-1
wegmarkering-2